Vores udbyder har desværre tekniske udfordringer og derfor kan der være enkelte funktioner der ikke virker

Flexleasing af importbiler

Brugte luksusbiler fra udlandet til flexleasing

DANMARK STØRSTE SØGEMASKINE

Intet andet leasingfirma i Danmark tilbyder en så omfangsrig søgefunktion, som du vil opleve her på siden. Vores samarbejde med Ebay og Europas førende brugtbilshjemmeside www.mobile.de betyder, at du nu kan søge på mere et utal af brugte importbiler til flexleasing direkte her på siden.

Når du har fundet din drømmebil, trykker du blot ”beregn leasingpris”, og du vil med det samme få vist din månedlige flexleasing pris. Nemmere bliver det ikke. Du kan vælge selv at stå for hjemtagning, indregistrering mm., eller du kan lade os sørge for hele processen, til din bil holder i din garage. Vi flexleaser både til privat og erhverv.

 

Hvad skal du passe på, når du flexleaser?

 • En lav månedlig ydelse er ingen garanti for lave totalomkostninger.
 • Få en fuld gennemsigtig kontrakt hvor du som minimum kender købspris, afskrivning og restværdi
 • Vær kritisk til din bils udstyrsniveau og kilometerantal
 • Hvor kommer bilen fra?

Find drømmebilen

 •                

  Følgende søgekriterier er gældende: Biler skal kunne handles netto (uden moms), skal være skadesfri, må max. have kørt 100.000 km, senest være fra 2010 og min. pris på 14.000 euro netto. Der er tale om automatisk generede priser. Kontakt os for konkret tilbud på den ønskede bil. Leasingtilbuddet kan variere afhængig af pris, kurs-, moms- samt afgiftsændringer.

HVAD ER FLEXLEASING?

Med Flexleasing leaser du en bil, hvor du undgår at betale fuld registreringsafgift. Du betaler i stedet for en forholdsmæssig registreringsafgift de måneder, hvor bilen er på nummerplader. 

FLEXLEASING FORDELE

Kigger du efter en bil i Danmark i prislejet kr. +300.000, vil du opleve, at der er store besparelser at hente med flexleasing. Det er ikke unormalt med besparelse på 30-50% i forhold til et almindeligt billån. Med flexleasing opnår du lavere totalomkostninger gennem:

 • Mindre udbetaling
 • Mindre kapitalbinding
 • Mindre værditab

Forklaringen ligger i de danske afgifter. Når du køber en bil på traditionel vis, udgør bilens pris kun ca 40%. De resterende 60% fordeler sig på registreringsafgift og moms. Det betyder, at i det øjeblik du køber bilen skal:

 • Finansiere både bilen pris og fuld registreringsafgift fra dag ét
 • Acceptere at du får et stort værditab på hele dette beløb

Med Flexleasing betaler du ikke den fulde registreringsafgift på 150% men derimod kun afgift i de måneder, du flexleaser bilen.
Helt ned til 6% om året - det kaldes forholdsmæssig registreringsafgift. Så i stedet for at have et værditab på både bil og afgifter, har du med flexleasing kun et værditab på bilens pris. Læs mere om Flexleasing

FLEXLEASING - SE DIG GODT FOR 

Det er nemt at komme i gang med flexleasing men husk at se dig godt for. Du skal altid sørge for at få en gennemskuelig kontrakt hvor anskaffelsespris og restværdi som minimum fremgår. En månedlig ydelse er ingen garanti for lave totalomkostninger.Flexleasing af Range Rover ved Interdan Leasing

Vælger du at flexlease hos Interdan Leasing, vælger du også en kapitalstærk virksomhed med 75 års erfaring i branchen. Interdan Leasing er en del af Interdan Gruppen, Danmarks anden største bilimportør, som bl.a. varetager importen af Peugeot, Citroën, Opel og Mitsubishi med en årlig omsætning på over 6 mia. kr. Læs mere om Interdan Leasing

Kontakt os for uforpligtende tilbud

STOR FLEKSIBILITET MED FLEXLEASING

Med Interdan Leasing A/S som flexleasing partner får du størst mulig fleksibilitet. Når du flexleaser har du mulighed for hyppige bilskift. Eller måske du foretrækker at køre cabriolet om sommeren og 4x4 om vinteren. Din kontrakt bliver tilpasset præcist din økonomi og kørselsbehov. For at gøre det endnu mere belejligt at flexlease hos os, tilbyder vi hjemtagning, klargøring, dækopbevaring mv. Læs mere om alle vores serviceløsninger og hjemtagning.

VORES FLEXLEASING MULIGHEDER

Flexleasing
Splitleasing
Sale & Lease back

 

 

scroll up