Vores udbyder har desværre tekniske udfordringer og derfor kan der være enkelte funktioner der ikke virker

Kapitalstærk virksomhed

Flexleasing, splitleasing og bilimport

INTERDAN LEASING A/S - EN DEL AF INTERDAN

Interdan Leasing A/S er en del af Interdan. Interdan har været en del af den danske autobranche i 75 år, og er motoren bag nogle af Skandinaviens største bilmærker med importen af Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Med ca. 320 medarbejdere og et samlet netværk på 300 forhandlere af hhv. Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige står vi for et årligt bilsalg på ca. 80.000 enheder. Interdan A/S er samtidig en moderne og højt ydende logistikoperatør og tilbyder ligeledes en lang række services inden for support, forsikring, leasing, finansiering og investering.

Hvorfor du skal vælge Interdan leasing A/S 

Kapitalstærk virksomhed – din tryghed
Interdan Leasing er en del af Interdan Gruppen, som er Danmarks anden største bilimportør og en kapitalstærk virksomhed med 75 års erfaring i branchen. Der ligger en tryghed for dig i at handle med en veldrevet virksomhed.

Markedets bedste priser – realisér din bildrøm
Hos Interdan Leasing kan du få realiseret din bildrøm. Vi kan nemlig tilbyde dig nogle af markedets absolut bedste priser. Hvordan tænker du måske? Det giver nogle væsentlige stordriftsfordele at være en del af Interdan Gruppen. Som kapitalstærk virksomhed har vi ikke behov for eksterne finansieringspartnere - det kommer alle vores kunder til gode.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Personlig rådgivning - overskuelighed
Vi ved godt, at det kan være svært at finde rundt i de mange leasingmuligheder. Derfor er det også vigtigt for os, at du får tilknyttet din egen personlige rådgiver, som vil guide dig gennem de forskellige leasingmuligheder som f.eks. flexleasing, splitleasing og sale & lease back. Sammen finder vi den løsning, der passer præcist til dine behov.

Du kan også her læse mere om: Flexleasing, Splitleasing og Sale & Lease back

Vi klarer al praktik til din bil holder i din garage
Når du har fundet din drømmebil, hjælper vi gerne med alle praktiske forhold som hjemtagning, told mv. Du skal blot vente på, at din bil holder i din garage.

 

 

Unik søgemaskine med importbiler

I samarbejde med Ebay og mobile.de, Tysklands største brugtbilshjemmeside, har vi udviklet Danmarks største søgemaskine importbiler. Når du har fundet din drømmebil, klikker du på "beregn leasingpris". Du får straks en oversigt på, hvad det til koste dig at lease bilen. Nemmere bliver det ikke. Prøv vores søgemaskine.

Hvis du vil vide mere om Interdan og de virksomheder, som vi driver, kan du læse mere ved at trykke på logoerne nedenfor.  

Interdan A/S        Peugeot      Citroën - Interdan Leasing                       
scroll up