Vores udbyder har desværre tekniske udfordringer og derfor kan der være enkelte funktioner der ikke virker

Leasingtyper

Flexleasing. Splitleasing. Bilimport


LEASING BLIVER MERE OG MERE POPULÆRT


Flexleasing af Audi A7 ved Interdan LeasingLeasing bliver en mere og mere populær form for bilfinansiering. Hos Interdan Leasing tilbyder vi 3 former for leasing: Flexleasing, Splitleasing og Sale & Lease back.

Under de forskellige leasingtyper står beskrevet alle fordele. Vi guider dig også gerne og hjælper med at tilpasse kontrakten til dine behov.

Unik søgemaskine med importbiler

Vi har, i samarbejde med Ebay og Tysklands førende brugtbilshjemmeside; mobile.de, udviklet Danmarks største online søgemaskine med brugte importbiler. Som noget helt unikt, kan du beregne din danske leasingpris med det samme. Prøv vores søgemaskine

Besøg vores showroom

Vi har åbnet et flot showroom i Glostrup med et stort udvalg af flotte luksusbiler. Kendetegnet ved Interdan's biler er, at alle har et meget højt udstyrsniveau samt få kilometer. 

Interdan Leasing Showroom. Flexleasing af Audi, BMW, Mercedes, Porsche mfl.

Bilimport

Finder du ikke din drømmebil i vores showroom, hjælper vi med at finde den i Tyskland. Herefter sørger vi for alle praktiske forhold herunder bilimport, told, indregistrering mv. Læs mere om bilimport.

Serviceløsninger

Vi ønsker, at din kontraktperiode bliver så behagelig som overhovedet muligt. Derfor tilbyder vi ekstra serviceløsninger med alt fra bilopbevaring til teknisk garantiforsikring til dækskift på din arbejdsplads. Se vores serviceløsninger.

scroll up