Vores udbyder har desværre tekniske udfordringer og derfor kan der være enkelte funktioner der ikke virker

Bilimport

Flexleasing og splitleasing


IMPORT AF BRUGTE BILER FRA TYSKLAND

Når du skal vælge en nyere brugt bil som din næste leasingbil, er kvaliteten og bilens historik naturligvis afgørende for din oplevelse og glæde ved at bruge bilen. Har du fundet en bil i udlandet, er der mange faldgruber, du skal være opmærksom på, hvis du selv ønsker at stå for importen. Det kan være alt lige fra biler med skjulte skader, lovgivning, uforudsete omkostninger og uigennemskuelige kontrakter. Så kig dig rigtig godt for.
Bilimport og flexleasing af Porsche
Vi rådgiver dig gerne med importen. Du kan også vælge at lade os stå for hjemtagningen, og vi sørger for alle de praktiske forhold som hjemtransport, købekontakt, toldsyn, afgiftsberegning, indregistrering mv. Vi sørger for følgende:

  • De bedste kvalitetsbiler med det rigtige udstyr og få kilometer i hele Europa
  • Alle biler skal bestå vores professionelle gennemgang
  • Fuld servicebog med mindre andet er aftalt
  • Gennemgang af skadeshistorik

Til hjemtransport bruger vi altid professionelle biltransportører. Efter vi har modtaget bilen i Danmark, bliver den grundigt gennemgået og klargjort inden overlevering til dig. Gennemgang og klargøring følger professionelle og faste procedurer, så vi afleverer en flot og køreklar bil. Interdan Leasing har storkundeaftale med Skat, og derfor kan vi levere nummerplader fra dag til dag.

Få et overblik over vores serviceløsninger herunder priser på hjemtagning, bilopbevaring, dækservice mv.

Kontakt os for personlig rådgivning eller tilbud.

Flexleasingberegner - se din pris online med det samme

Kigger du efter en brugt f.eks. en brugt Mercedes, Audi, BMW eller Porsche så prøv Danmarks største søgemaskine med brugte biler til import fra Tyskland. Når du har fundet den bil, du gerne vil flexlease, så klikker du på "beregn leasingtilbud", og du vil med det samme få din danske leasingpris. Det finder du ikke andre steder. Prøv vores søgemaskine

scroll up